Политика на поверителност

Общи условия за ползване на интернет борса 2play

  1. Кои сме ние

Нашият уебсайт е: https://2play.bg

  1. Каква лична информация събираме и защо

2.1 Файлове

Ако качвате изображения в уеб сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS), защото посетителите на уеб сайта биха могли да изтеглят и извлекат данни за местоположението от качените изображения.

2.2 Форми за обратна връзка (контак-форми)

С използването на формите за обратна връзка на сайта потребителите декларират съгласието си, попълнените и изпратени от форма за обратна връзка данни да се съхраняват от 2PLAY.BG за необходимия период от време, съобразно Закона за личните данни (ЗЗЛД)

2.3 Бисквитки (Cookies)

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна “бисквитка”, за да определим дали браузърът ви приема “бисквитки”. Тази “бисквитка” не съдържа лични данни и излиза от употреба, когато затворите браузъра си.

Когато влезете, ще създадем и няколко “бисквитки”, за да запазите информацията за вход и опциите за показване на екрана. Входните “бисквитки” са с продължителност два дни, а “бисквитките” на екрана са с продължителност една година. Ако изберете “Запомни ме”, вашето потребителско име ще остане в продължение на две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат премахнати.

Ако редактирате или публикувате обява, в браузъра ви ще бъде запазена допълнителна “бисквитка”. Тази “бисквитка” не съдържа лични данни и просто показва идентификационния номер на обявата, която току-що сте редактирали. Изтича след 1 ден.

  1. Вградено съдържание от други уебсайтове

Всички или част от страниците в този сайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и др.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за Вас, да използват “бисквитки”, да интегрират допълнително проследяване от трети страни и да наблюдават взаимодействието Ви с вграденото съдържание, включително проследяване на взаимодействието Ви с вграденото съдържание, ако имате профил и сте влезли в него.

3.1 Анализи

Сайтът използва Google Analytics за анализиране действията, посещаемостта и предпочитанията на потребителите.

  1. С кого споделяме Вашите данни

Към момента на последното обновление на този текст данните Ви се ползват единствено и само от екипа на 2play.bg с цел предоставяне, подобряване и поддръжка на услугите, които предлагаме на Вас – нашите потребители.

  1. За какъв период съхраняваме Вашите данни

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайтове могат да виждат и редактират тази информация.

Личните данни се съхранява за необходимия период от време съобразно предлаганите от нас услуги и тяхната подръжка и спрямо действащия Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД).

По всяко време можете да пожелаете Вашите данни да бъдат изтрити.

  1. Какви права имате върху Вашите данни

Ако имате профил на този сайт или сте оставили коментари, можете да поискате да получите експортиран файл с личните данни, които съхраняваме за Вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които държим за Вас. Това не включва данни, които сме длъжни да пазим за административни, правни или охранителни цели.

  1. Къде изпращаме Вашите данни

Коментарите на посетителите могат да се проверяват чрез автоматизирана услуга за откриване на спам.

  1. Информация за контакти

Можете да се свържете с нас по всяко време, използвайки формата за обратна връзка, която ще намерите тук.